Ας κρατήσουμε το κέφι μας για του χρόνου!

Την φετινή πρωταπριλιά ας μην κάνουμε κάποιο αστείο!

Η φετινή πρωτοχρονιά βρίσκει την Ελλάς και συνολικά την ανθρωπότητα σε «καραντίνα», εξαιτίας φυσικά της πανδημίας του κορωνοϊού που μέσα σε πολύ μικρό διάστημα ήρθε να ανατρέψει όλα τα δεδομένα όπως τα ξέραμε, «οδηγώντας» μας σε περιοχές που ο χαρακτηρισμός αχαρτογράφητες είναι μάλλον επιεικής.

Οι ανακοινώσεις των θυμάτων για κάθε χώρα, όπως τις μαθαίνουμε στο τέλος κάθε ημέρας έχει δημιουργήσει σε όλους μας ένα μούδιασμα το οποίο θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι γίνεται λίγο πιο «γλυκό» , καθώς η χώρα μας έχει καταφέρει να διατηρήσει αυτή την μακάβρια λίστα σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.

Παράλληλα βεβαίως ο καθένας από εμάς βιώνει την κρίση αυτή με τον δικό του τρόπο και την αβεβαιότητα που διαμορφώνεται από το θολό τοπίο της επόμενης ημέρας για την οποία κανείς ακόμη δεν μπορεί να πει τίποτα με βεβαιότητα, καθώς δεν γνωρίζουμε πότε και κυρίως πως θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης που έχει δημιουργήσει ο Covid-19.

Σήμερα, όσες επιχειρήσεις βρίσκονται εν λειτουργία, με ελάχιστες εξαιρέσεις φυσικά, έχουν δει τον τζίρο τους να υποχωρεί ακόμη και 95% με αποτέλεσμα η ημερήσιες εισπράξεις να μην επαρκούν ούτε για την κάλυψη των πιο βασικών αναγκών. Τα δεδομένα φυσικά είναι ακόμη πιο αρνητικά όταν μιλάμε για εταιρείες που έχουν αναστείλει την λειτουργία χωρίς να γνωρίζουν πως και πότε θα εκκινήσουν ξανά!

Έτσι λοιπόν καλό θα ήταν την φετινή πρωταπριλιά να μην κάνουμε κάποιο αστείο. Ας κρατήσουμε δυνάμεις για του χρόνου!

Όπως θα καταλάβατε το emea δεν θα συμμετάσχει σε αυτό το δημοσιογραφικό «παιχνίδι» σεβόμενο όλα τα παραπάνω δεδομένα!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy