Νομικό due diligence για διαδικτυακές startups με την Μίνα Ζούλοβιτς στο Found.ation

Το σωστό νομικό “στήσιμο” ενός online start up είναι σημαντικό τόσο για τη σύννομη λειτουργία του και την ορθή εξυπηρέτηση των πελατών του (στο πλαίσιο και του customer care) όσο και για την χρηματοδότησή του από τρίτους επενδυτές/funds/angels κλπ. ή την πιθανή μεταβίβαση της εταιρείας (exit). Ιδίως για την χρηματοδότηση ή μεταβίβαση ενός start up θα πρέπει το νομικό due diligence που θα διεξαχθεί από τους τρίτους να ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους για νομική ασφάλεια και φερεγγυότητα.

Προς τον σκοπό αυτό το Found.ation διοργανώνει την Τρίτη 24/09 στις 19:00 σεμινάριο με την Μίνα Ζούλοβιτς, το οποίο θα επικεντρωθεί σε βασικά νομικά tips που αφορούν hands on νομικά θέματα τόσο κατά τη στρατηγική προετοιμασία ενός start up προκειμένου να βγει σε on line περιβάλλον όσο και κατά την καθημερινή λειτουργία και τις συναλλαγές του στο Διαδίκτυο (για προϊόντα και για υπηρεσίες) που θα δώσουν βασικές κατευθύνσεις για την σύννομη προετοιμασία και δραστηριότητά του ώστε να ανταποκρίνεται και στις απαιτήσεις ενός vendor due diligence.

Η Μίνα Ζούλοβιτς είναι δικηγόρος και εξειδικεύεται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο του δικαίου των εταιρειών και του Διαδικτύου. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά νομικά due diligence εταιρειών τόσο από την πλευρά του ενδιαφερόμενου επενδυτή όσο και από την πλευρά της υποψήφιας χρηματοδοτούμενης εταιρείας και έχει πλούσια εμπειρία στη διεξαγωγή των σχετικών διαπραγματεύσεων και στην ολοκλήρωση των συμφωνιών.

Οι εγγραφές είναι δωρεάν και γίνονται πατώντας κανείς εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ