Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Impact Hub Athens

Με την ολοκλήρωη του Investment Ready Warm-up Athens, το Impact Hub Athens προσφέρει νέες ευκαιρίες στα επιχειρηματικά εγχειρήματα της πόλης, μέσω του δικτύου που συμμετέχει, ενώ διοργανώνει και νέες εκδηλώσεις στο υπόλοιπο του μήνα.

Partnership RedBull Media House & Impact Hub
Red Bull Media House  – 200 ιστορίες κοινωνικών καινοτόμων από το δίκτυο του Impact Hub θα αποτελέσουν το θέμα της επόμενης σειράς μινι-ντοκυμαντέρ της Red Bull. Ανάμεσά τους συμμετέχουν 5 projects από την Αθήνα.

Fledge Accelerator from Impact Hub Seattle
Fledge, ο accelerator για “υπεύθυνες επιχειρήσεις” από το Impact Hub Seattle, ψάχνει επιχειρηματίες θετικού αντίκτυπου για τον επόμενο γύρο. 15.000 δολάρια σε μετρητά, 10 έντονες εβδομάδες εκπαίδευσης, συμβουλευτικής και mentorship.
Περισσότερες πληροφορίες, εδώ. Προθεσμία αιτήσεων, 28 Δεκεμβρίου, που θα βρείτε εδώ.

Οι επόμενες εκδηλώσεις:
Business Clinics (18/12, 18.30)
Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στις 18.30, το ΚΕΜΕΛ με το Impact Hub Athens θα λύσουν απορίες και θα στηρίξουν έμπρακτα όσουν σκοπεύουν να εμπλακούν ή “τρέχουν” ήδη κάποια νέα επιχείρηση. Θα μπορέσετε να μοιραστείτε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και να αναζητήσετε λύσεις από έμπειρα στελέχη αλλά και νεώτερους επιχειρηματίες.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή και για τα μη μέλη του Ιmpact Hub Athens. 

Impact Hub Christmas Weekend: Χριστουγεννιάτικες Σκανταλιές με ComicDom, Λόγου Παίγνιον, Noesis.gr και Impact Hub Athens (21 και 22/12, 11.00-19.00)
Το Impact Hub και τα μέλη της κοινότητάς του, διοργανώνουν ένα Χριστουγεννιάτικο διήμερο το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου, μαζί με την Comicdom Press, το Λόγου Παίγνιον, το Noesi.gr και πολλούς άλλους.

Bazaar με χειροποίητα κομσήματα για τα γιορτινά μας δώρα, παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες, εργαστήρια κόμιξ για παιδιά και μεγάλους, καλλιτεχνικά δρώμενα (θέατρο, χορός, κουκλοθέατρο), μαραθώνιο επιτραπέζιων παγχνιδιών για παιδιά και γονείς, μαθήματα κηπουρικής για παιδιά και γονείς, μαθήματα κατασκευής μουσικών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά, παρασκευή χριστουγεννιάτικων γλυκών, face painting για παιδιά, πλέξιμο σκούφου για μαμάδες, γράμμα στον Άη Βασίλη…..και πολλά πολλά ακόμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ