Νέος “γευστικός” διαγωνισμός από την Barilla

Η Barilla διοργανώνει τον πιο “γευστικό” διαγωνισμό, από τον Μάιο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2013, με μοναδικά πλούσια δώρα μέσω συλλογής κωδικών, στιγμιαίας κλήρωσης και κλήρωσης στο τέλος του διαγωνισμού.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι συμμετέχοντες είνα να “Δημιουργήσουν κάθε μέρα μια ιστορία αγάπης” με ζυμαρικά και σάλτσες Barilla και να συμμετάσχουν στον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η Barilla στην Ελλάδα.

Οι διαγωνιζόμενοι βρίσκοντας τους μοναδικούς κωδικούς στις ειδικές συσκευασίες ζυμαρικών και σαλτσών με την σήμανση “Mεγάλος Διαγωνισμός” θα μπορούν να  συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με 3 τρόπους:
– Συλλέγοντας κωδικούς για 8.000 δώρα. Τα δώρα αυτά περιλαμβάνουν πολυκαφετιέρες (Νescafe) Dolce Gusto, τα ζυμαρικά του τριμήνου καθώς και συλλεκτικές ποδιές και τρίφτες τυριού.
– Με στιγμιαία κλήρωση οι τυχεροί μπορούν να κερδίσουν 30 pasta set (κατσαρόλες ειδικές για ζυμαρικά).
– Με κλήρωση στο τέλος του διαγωνισμού για 2 μοναδικά ταξίδια στην Φλωρεντία.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορεί να γίνει είτε με SMS είτε μέσω του ειδικού site στο επίσημο website της Barilla, μέσω του οποίου οι συμμετέχοντες μπορούν να παίξουν στον διαγωνισμό,  να ανατρέξουν σε χρήσιμες πληροφορίες  αλλά και να κάνουν ένα “οδοιπορικό” σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ