Νέες κατηγορίες ναύλων από το δίκτυο Star Alliance

Το δίκτυο της Star Alliance – στο οποίο συμμετέχει και η Aegean – επεκτείνει τις υπηρεσίες που προσφέρει σε επιβάτες που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο παρουσιάζοντας τέσσερις επιπλέον κατηγορίες ναύλων Round the World (RTW).

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να επιλέγουν μεταξύ συνολικά 14 ναύλων RTW: τριών για εισιτήρια First Class, τεσσάρων για εισιτήρια Business Class και επτά για εισιτήρια Economy Class.

Η σημαντικότερη αλλαγή είναι ότι στην Economy Class ο ισχύον ναύλος καθορίζεται πλέον συνδυάζοντας τον συνολικό αριθμό στάσεων με τον συνολικό αριθμό μιλίων που πραγματοποιήθηκαν.

Η οικονομικότερη επιλογή είναι αυτή που δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδεύουν για 26.000 μίλια κατά το μέγιστο και να πραγματοποιούν από τρεις έως πέντε στάσεις.

Μέχρι σήμερα, στα ανώτερα επίπεδα μιλίων της Economy Class – 29.000, 34.000 ή 39.000 μίλια – επιτρεπόταν η πραγματοποίηση 15 στάσεων κατά το μέγιστο. Με τα νέα επίπεδα ναύλων, οι επιβάτες μπορούν πλέον να επιλέγουν λιγότερες στάσεις έναντι χαμηλότερης τιμής.

Για παράδειγμα, ένας επιβάτης που ταξιδεύει με εισιτήριο RTW 29.000 μιλίων έχει πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μόνον επτά στάσεις και ως εκ τούτου να εξοικονομήσει περίπου 10%.

Η Business Class γίνεται ακόμη πιο ελκυστική, καθώς οι επιβάτες μπορούν πλέον να επιλέγουν χαμηλότερους ναύλους που καλύπτουν έως 26.000 μίλια. Οι εν λόγω ναύλοι έρχονται να συμπληρώσουν τα ήδη ισχύοντα επίπεδα ναύλων των 29.000, 34.000 και 39.000 μιλίων, τα οποία εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα. Ο επιτρεπόμενος αριθμός στάσεων παραμένει επίσης ως έχει για τα επίπεδα ναύλων Business Class RTW και κυμαίνεται μεταξύ 3 και 15 στάσεων.

Οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην First Class εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ των επιπέδων ναύλων 29.000, 34.000 και 39.000 μιλίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ