Έφοδος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στα γραφεία της Folli Follie

Έφοδο και έρευνα στα γραφεία της Folli Follie στον Άγιο Στέφανο πραγματοποιεί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι έλεγχοι πραγματοποιούνται σε τμήματα της εταιρείας με νευραλγική σημασία για την υπόθεση και την προσπάθεια των εποπτικών Αρχών για την πλήρη εξυγίανση της “αμαρτωλής” εταιρείας.

Η έρευνα πραγματοποιείται μόλις λίγες ώρες μετά την επιστολή του Δημήτρη Κουτσολιούτσου προς την διοίκηση της εταιρείας ε την οποία επιδιώκει την αλλαγή της σύνθεσης των μελών του ΔΣ, ζητώντας να συμπεριληφθεί στα θέματα της ημερήσιας διάταξης της προσεχούς ΓΣ, η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ο ορισμός ανεξάρτητων μελών αυτού.

Οι εισαγγελικές αρχές έχουν προχωρήσει στην άσκηση νέων βαρύτατων ποινικών διώξεων σε βάρος του Δημήτρη Κουτσολιούτσου του υιού του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου όπως ακόμη άλλων προσώπων, μελών του παλαιού Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie. Οι νέες διώξεις είναι προϊόν πολύμηνης έρευνας που διενήργησε ο εισαγγελέας Ιωάννης Δραγάτσης και έρχονται να προστεθούν στην άλλη «βαριά» δικογραφία που εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Folli Follie  -και σε επίπεδο ανάκρισης- εδώ και περίπου ένα έτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ