Rocket: Νέος παίκτης στην ελληνική αγορά του delivery

Αυξάνεται ο ανταγωνισμός στην εγχώρια αγορά του delivery, η οποία κατά τη περίοδο της πανδημίας σημειώνει αλματώδεις ρυθμούς ανάπτυξης.

Η Rocket, μια νέα υπηρεσία online παραγγελίας και διανομής φαγητού κάνει  την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά, μετά το επιτυχημένο της λανσάρισμα σε Ουκρανία, Ολλανδία, Κύπρο και Γαλλία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία σκοπεύει να παρέχει μέσω της εφαρμογής της εξαιρετική εξυπηρέτηση και ασυναγώνιστα προνόμια τόσο στους καταναλωτές όσο και στα συνεργαζόμενα καταστήματα εστίασης.

 
Για το επόμενο διάστημα, ο στόχος είναι να ενταχθεί πληθώρα καταστημάτων εστίασης, που θα παρέχουν μεγάλη ποικιλία επιλογών στους καταναλωτές. Σε αυτή την κατεύθυνση και προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη και στο κέντρο της Αθήνας, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ήδη τα καταστήματα που έχουν ενταχθεί στην πλατφόρμα της Rocket επωφελούνται, σύμφωνα με την εταιρεία, καθώς τους προσφέρεται υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και προνόμια,   μεταξύ των οποίων χρέωση χαμηλότερων προμηθειώνσυμβουλευτικές υπηρεσίες marketing και προώθησης στα social media και επαγγελματική φωτογράφιση γευμάτων και πιάτων.
 
Η εφαρμογή της Rocket είναι διαθέσιμη σε Android και iOS. Ο χρήστης εγγράφεται στην υπηρεσία συμπληρώνοντας τη διεύθυνση του και ο κατάλογος καταστημάτων και επιλογών εμφανίζεται αμέσως στην οθόνη, προκειμένου να μπορεί να επιλέξει το γεύμα ή ρόφημα της αρεσκείας του μέσα σε λίγα απλά βήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ