Αυτές είναι οι εφαρμογές που πρέπει να έχεις φέτος το καλοκαίρι

Συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε όλες τις εφαρμογές που αξίζει να δοκιμάσει και να χρησιμοποιήσει κανείς πριν ή και κατά τη διάρκεια των διακοπών του
[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Όλα τα apps” tab_id=”intro”][vc_column_text]

Παρόλο που διανύουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, πολλοί είναι αυτοί που τώρα σχεδιάζουν διακοπές ή αποδράσεις εκτός πόλης και έρχονται αντιμέτωποι με την… πραγματικότητα. Τα πράγματα δεν είναι όπως πέρυσι, ο συνωστισμός απαγορεύεται, τα πλοία έχουν περιορισμένη χωρητικότητα, ακόμα και η διασκέδαση έχει αλλάξει, λόγω της πανδημίας. Και τώρα; Η τεχνολογία, για μια ακόμα φορά, έρχεται να σώσει την κατάσταση.

Με λίγο «ψάξιμο» σε App Store και Play Store αλλά και στο διαδίκτυο, καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει αυτό. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλές και, μάλιστα, ελληνικές εφαρμογές που μπορούν να κάνουν τις διακοπές μας «παιχνίδι», ακόμα και υπό τις δύσκολες αυτές συνθήκες. Από την κράτηση εισιτηρίων έως την κράτηση ξαπλώστρας κι από τις ξεναγήσεις σε μουσεία έως το… παρκάρισμα, όλα πλέον μπορούν να γίνουν ψηφιακά, χωρίς κόπο αλλά και χωρίς τον φόβο του κορωνοϊού.

Το Startupper.gr, θέλοντας να κάνει την προετοιμασία των διακοπών ακόμα πιο εύκολη, συνέλεξε και παρουσιάζει όλες αυτές τις εφαρμογές που αξίζει να δοκιμάσει και να χρησιμοποιήσει κανείς πριν ή και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Ferryhopper App

Το Ferryhopper App είναι η νέα, mobile έκδοση της γνωστής πλατφόρμας κράτησης εισιτηρίων Ferryhopper, και ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε με πλοίο.

Διαβάστε περισσότερα

NISEA

Το NISEA είναι μια εύχρηστη εφαρμογή για iPhone και Android που προσφέρει στον ταξιδιώτη όσα χρειάζεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά και κατά την διάρκεια του προγραμματισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Plazz

H Plazz είναι μια βραβευμένη πλατφόρμα κράτησης ξαπλώστρας καθώς και διαχείρισης παραλίας/ πισίνας. Η εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη από desktop (plazz.com) και κινητό (iOS & Android), ξεχωρίζει γιατί απευθύνεται τόσο στον επισκέπτη όσο και στην επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Car ‘n Motion

Η Car ‘n Motion είναι μια νέα εταιρεία στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου που έχει στόχο να προσφέρει μέσα από την τεχνολογία ευέλικτες λύσεις ενοικίασης σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και καινοτόμα προϊόντα.

Διαβάστε περισσότερα

Docandu

Η Docandu είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα υγείας που δίνει στους ταξιδιώτες το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζονται το φετινό, ιδιαίτερο καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Clio Muse Tours

Η Clio Muse δημιουργεί και διαθέτει υψηλής ποιότητας ψηφιακές ακουστικές και εικονικές ξεναγήσεις για κορυφαίους προορισμούς και αξιοθέατα παγκοσμίως.

Διαβάστε περισσότερα

TicketSeller

Η πλατφόρμα TicketSeller παρέχει οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια, αμέτρητες επιλογές σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και βίλες σε όλους τους προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, εκατοντάδες δραστηριότητες και άλλες, χρήσιμες στον ταξιδιώτη υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

Travelmyth

Η Travelmyth είναι μια μηχανή αναζήτησης, σύγκρισης τιμών και κρατήσεων ξενοδοχείων, η οποία προτείνει τα καλύτερα καταλύματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις εξειδικευμένες προτιμήσεις του κάθε χρήστη.

Διαβάστε περισσότερα

ParkAround

To ParkAround είναι μία online υπηρεσία (και mobile εφαρμογή, μέσω της οποίας ο χρήστης βρίσκει χώρους στάθμευσης, συγκρίνει τιμές και κλείνει θέση parking σε λιγότερο από 1 λεπτό με αποκλειστικές εκπτώσεις έως 80%.

Διαβάστε περισσότερα

ExtraMilers

Η νέα πλατφόρμα «ExtraMilers», η οποία τέθηκε πρόσφατα σε λειτουργία, φιλοδοξεί να βοηθήσει τους τουρίστες με αναπηρία να οργανώσουν με ασφάλεια τις διακοπές τους το φετινό καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα

Safe Water Sports

Η εφαρμογή Safe Water Sports, διαθέσιμη σε desktop (https:// safewatersports.gr) και mobile έκδοση για κινητά, αποτελεί δημιούργημα του ομώνυμου μη-κερδοσκοπικού σωματείου που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 με βασικό σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας στο νερό και τα υδάτινα σπορ.

Διαβάστε περισσότερα [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ferryhopper App” tab_id=”Ferryhopper”][vc_column_text]

Ferryhopper App: Εισιτήρια για 250 προορισμούς, στο χέρι σου!

Το Ferryhopper App είναι η νέα, mobile έκδοση της γνωστής πλατφόρμας κράτησης εισιτηρίων Ferryhopper, και ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουμε με πλοίο.

Πλέον, με λίγα «taps» και «swipes», οποιοσδήποτε μπορεί να βρει δρομολόγια για περισσότερες από 53 ακτοπλοϊκές εταιρείες και 250 προορισμούς στη Μεσόγειο, να συγκρίνει τιμές, να κλείσει εισιτήρια και να διαχειριστεί τα ταξίδια του – και μάλιστα χωρίς κόστος. Στο Ferryhopper App όχι μόνο δεν επιβάλλεται καμία επιπλέον χρέωση στην τιμή του εισιτηρίου από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες αλλά εφαρμόζονται και online εκπτώσεις και προσφορές.

Στόχος του app και του Ferryhopper ως εταιρεία – που έχει εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα πάνω από 1 εκατομμύριο ανθρώπους – είναι να κάνει τα ταξίδια με πλοίο εύκολα και προσβάσιμα σε όλους, προσφέροντας όλα τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζονται οι σύγχρονοι ταξιδιώτες. Στο πλαίσιο αυτό, η διαδικασία κράτησης μπορεί να ολοκληρωθεί σε μερικά μόλις βήματα.

Ο χρήστης ανοίγει το app, επιλέγει τον προορισμό ή τους προορισμούς, τις στάσεις και τις ημερομηνίες, διαλέγει τα δρομολόγια και τις τιμές που τον συμφέρουν και… έτοιμος! Αφού ολοκληρώσει την κράτησή του, τα στοιχεία του αποθηκεύονται, ώστε την επόμενη φορά να μην χρειάζεται να γράφει ξανά όνομα, τηλέφωνο και άλλες λεπτομέρειες.

Αν από την άλλη, δεν είναι έτοιμος να κλείσει το ταξίδι του ακόμα, η εφαρμογή του προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις πρόσφατες αναζητήσεις, επιτρέποντας του να συνεχίσει το «ψάξιμο» όποτε θέλει, από εκεί ακριβώς που είχε μείνει. Όταν έρθει η ώρα για το ταξίδι, και πάλι, το Ferryhopper App «αναλαμβάνει» τα πάντα. Όποιο πρόβλημα και αν προκύψει η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της εφαρμογής, υπόσχεται ότι θα βρει την καλύτερη λύση!

Στο μεταξύ, η εφαρμογή φροντίζει να ενημερώνει πάντα τον χρήστη για τους αγαπημένους του προορισμούς, με προσωποποιημένες προτάσεις και εξατομικευμένες προσφορές που δεν θα θέλει να χάσει.

Extra πλεονέκτημα: Το Ferryhopper App δεν περιλαμβάνει καθόλου διαφημίσεις ή άλλο ενοχλητικό περιεχόμενο.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”NISEA” tab_id=”nisea”][vc_column_text]

NISEA: Αγορά ακτοπλοϊκών και live παρακολούθηση του πλοίου, από το κινητό!

Το NISEA είναι μια εύχρηστη εφαρμογή για iPhone και Android που προσφέρει στον ταξιδιώτη όσα χρειάζεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά και κατά την διάρκεια του προγραμματισμού.

Μέσα από την εφαρμογή, ο χρήστης μπορεί να κλείσει εισιτήρια για τον εαυτό του και για την παρέα του αλλά και να αγοράσει ταυτόχρονα εισιτήρια για διαφορετικά και πολλαπλά δρομολόγια από διαφορετικές εταιρείες με όλες τις προσφερόμενες εκπτώσεις. Αφού κάνει τον προγραμματισμό του, ο ταξιδιώτης ενημερώνεται για οποιαδήποτε αλλαγή ή σημαντική πληροφορία για το ταξίδι του, με μια ειδοποίηση στο κινητό του.

Παράλληλα, έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί live που βρίσκεται το πλοίο του, αν έχει καθυστέρηση και ποια είναι η πραγματική ώρα άφιξης και, αν επιθυμεί, όσο περιμένει, να πάρει γενικές πληροφορίες για πλοία, δρομολόγια και καιρικές συνθήκες! Στις πληροφορίες αυτές, περιλαμβάνονται ενδεικτικά φωτογραφίες των πλοίων έτσι ώστε ο χρήστης να γνωρίζει το πλοίο που περιμένει, χάρτες των λιμανιών και οδηγίες για να φτάσει μέχρι εκεί, στοιχεία επικοινωνίας των ακτοπλοϊκών, τοποθεσίες των πρακτορείων, και πολλά άλλα.

Με τον τρόπο αυτό, η εφαρμογή διασφαλίζει μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία, χωρίς άγχος, καθυστερήσεις ή ρίσκο. Κι επειδή, λόγω της πανδημίας, το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό, το NISEA έχει φροντίσει να παρέχει επίσης στον ταξιδιώτη όλα όσα χρειάζεται για να ταξιδέψει με ασφάλεια, από τα απαραίτητα έντυπα προς συμπλήρωση έως οδηγίες ασφαλείας και εύκολη αναζήτηση για πλοία με εξωτερικά καθίσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι παραπάνω διαδικασίες ολοκληρώνονται εντός της εφαρμογής, χωρίς να χρειάζεται κανένα τηλεφώνημα ή αναμονή καθώς και ότι τα εισιτήρια που προσφέρονται είναι ηλεκτρονικά (εφόσον η ακτοπλοϊκή δίνει αυτή τη δυνατότητα). Μάλιστα, χάρη στην απευθείας συνεργασία του NISEA με όλες τις μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες, υπάρχει και η δυνατότητα αξιοποίησης των καρτών loyalty των εταιρειών αυτών! Τέλος, στα «συν» της εφαρμογής, είναι το γεγονός ότι μετά την πρώτη αγορά, τα στοιχεία των επιβατών αποθηκεύονται και δεν χρειάζεται νέα εισαγωγή τους. Στο επόμενο ταξίδι τους, η διαδικασία θα είναι ακόμα πιο απλή!

Επιστροφή στην αρχική σελίδα [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Plazz” tab_id=”Plazz”][vc_column_text]

Plazz: Κράτα τη θέση σου και στην παραλία

H Plazz είναι μια βραβευμένη (Tourism Awards 2017, Papastratos Startup Awards 2017, NBG Seeds) πλατφόρμα κράτησης ξαπλώστρας καθώς και διαχείρισης παραλίας/ πισίνας.Η εφαρμογή, η οποία είναι διαθέσιμη από desktop (plazz.com) και κινητό (iOS & Android), ξεχωρίζει γιατί απευθύνεται τόσο στον επισκέπτη όσο και στην επιχείρηση.

Μέσω της Plazz, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να κάνει την κράτησή του, επιλέγοντας την ημέρα επίσκεψης στην παραλία καθώς και την συγκεκριμένη ξαπλώστρα που επιθυμεί. Από την πλευρά της, η επιχείρηση, μπορεί να  παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τις κρατήσεις, ώστε να οργανώνει εύκολα και άμεσα τους επισκέπτες που προσέρχονται στην παραλία ή στην πισίνα και να έχει στην διάθεση της όλο τον απαραίτητο χρόνο ώστε να απολυμαίνει τους χώρους όποτε χρειάζεται. Μέσω της εφαρμογής, η επιχείρηση μπορεί επίσης να δημιουργήσει ειδικά εκπτωτικά πακέτα για τις reserved ξαπλώστρες στην παραλία ή στην πισίνα ώστε να αυξήσει την προσέλκυση των επισκεπτών ενώ έχει και την δυνατότητα  αναλυτικής εικόνας στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας και εσόδων.

Η εφαρμογή αποτελεί, λοιπόν, ένα εύχρηστο δυναμικό εργαλείο beach management, η αξία του οποίου καθίσταται ακόμα μεγαλύτερη την περίοδο που διανύουμε. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία, η ομάδα της εφαρμογής σχεδίασε από την αρχή τον χάρτη απεικόνισης του χώρου της παραλίας και της πισίνας ώστε να είναι διακριτές οι αποστάσεις μεταξύ των θέσεων των ομπρελών, ενώ παράλληλα έθεσε σε εφαρμογή τη δυνατότητα περιορισμού μαζικής προσέλευσης σε επιλεγμένες ώρες προς αποφυγήν συνωστισμού. Τέλος, πρόσθεσε τη δυνατότητα αυτόματης εμφάνισης στην εφαρμογή τον καταλόγου φαγητού/ποτού (food menu) της επιχείρησης ώστε να αποφεύγεται κάθε επαφή με οποιονδήποτε τυπωμένο κατάλογο.

Αυτή τη στιγμή, η Plazz διαθέτει ήδη ένα δίκτυο από 3.500 ξαπλώστρες σε όλη την Ελλάδα και οι χρήστες της ξεπερνάνε τους 50.000. Την εφαρμογή προτιμούν από γονείς με μικρά παιδιά έως παρέες αλλά και τουρίστες που θέλουν μεγαλύτερη αλλά και ευκολότερη οργάνωση στις διακοπές τους. Όσο για τις περιοχές που μπορεί να βρει κάποιος συνεργαζόμενες παραλίες, μερικές από αυτές είναι στην Αττική (Βουλιαγμένη, Βάρκιζα, Ανάβυσσο, Σχοινιά) τις Κυκλάδες (Πάρο, Νάξο, Σύρο), την Πελοπόννησο (Καλαμάτα, Πύλο), την Κρήτη (Χανιά, Ρέθυμνο, Λασίθι), τις Σποράδες (Σκιάθο, Σκόπελο), την Αλεξανδρούπολη και την Ξάνθη.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Car’nMotion” tab_id=”CarnMotion”][vc_column_text]

Car ‘n Motion: Ενοικίαση Αυτοκινήτου στη στιγμή, χωρίς πιστωτική και εγγύηση!

Η Car ‘n Motion είναι μια νέα εταιρεία στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου που έχει στόχο να προσφέρει μέσα από την τεχνολογία ευέλικτες λύσεις ενοικίασης σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και καινοτόμα προϊόντα. Η ομάδα της Car ‘n Motion σχεδιάζει και παράγει όλη την τεχνολογία inhouse, ακολουθώντας τις απαιτήσεις των πελατών.

Η τεχνολογία της Car ‘n Motion διασφαλίζει την διαχείριση του στόλου και των κρατήσεων από διάφορες πηγές, ευέλικτες τιμολογιακές πολιτικές, online Delivery Service καθώς και μια σειρά από τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά από την Car ‘n Motion ώστε να διασφαλίζει την ποιότητα, την διαθεσιμότητα και την επίτευξη υψηλών ποσοστών πληρότητας.

Η τεχνολογία της Car ‘n Motion μπορεί να καλύψει κρατήσεις σε όλο τον κόσμο και σε 5 γλώσσες αν και μέχρι σήμερα έχει αξιοποιηθεί μόνο η Ελλάδα και η Κύπρος.

Παράλληλα, εκτός από τον ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων, η Car’n Motion συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες ενοικίασης σε Ελλάδα και Κύπρο προσφέροντας έτσι πολλαπλές επιλογές και διαθεσιμότητα, ενώ στο πλάνο ανάπτυξης μέχρι το τέλος του έτους είναι ακόμα 2 Ευρωπαϊκές χώρες.

Η Car ‘n Motion, μέσα από την Online πλατφόρμα www.carnmotion,gr είναι η μοναδική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων σε Ελλάδα και Κύπρο που προσφέρει στους πελάτες της τη μοναδική δυνατότητα να απολαύσουν τις μετακινήσεις τους με το αυτοκίνητο της επιλογής τους χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, χωρίς εγγύηση, πάντα με πλήρη ασφάλεια, δωρεάν οδική βοήθεια και με δωρεάν ακύρωση μέχρι και 24 ώρες πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου.

Ειδικά για την περιοχή της Αττικής η παράδοση και παραλαβή του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει και στο σημείο επιλογής του πελάτη.

Οι κριτικές λένε είναι το νόμισμα του μέλλοντος. Και εδώ η Car ‘n Motion έχει σχεδόν 2.000 κριτικές με μέσο όρο πάνω από 4.8 /5.0 από το πελατολόγιό της. Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών είναι αναγνωρίσιμο από τους πελάτες που το επιβραβεύουν με την πιστότητά τους.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Docandu” tab_id=”Docandu”][vc_column_text]

Docandu: Ο γιατρός «δίπλα σου» κάθε στιγμή

Η Docandu είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα υγείας που έρχεται να δώσει στους ταξιδιώτες το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζονται το φετινό, ιδιαίτερο καλοκαίρι. Η εφαρμογή, διευκολύνει τους ασθενείς να λάβουν ιατρικές συμβουλές, να έχουν πάντα κοντά τους τα ιατρικά τους δεδομένα και να μπορούν να επικοινωνήσουν με έναν ιατρό ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε.

Ιδιαίτερα χρήσιμη για τις διακοπές είναι η υπηρεσία Symptom Checker, η οποία αναλύει τα συμπτώματα ενός ασθενή με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και σε συνδυασμό με το ατομικό του ιστορικό, του δίνει τις κατάλληλες συμβουλές για τα επόμενα βήματα. Επίσης πολύ σημαντική, ειδικά για φέτος, είναι η υπηρεσία COVID-19 Checker, ένα πρωτοποριακό σύστημα που εκτιμά τον κίνδυνο κάποιος να έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό προκειμένου να αναζητήσει ιατρική βοήθεια.

To COVID-19 Checker, είναι η πρώτη επαναστατική υπηρεσία αυτοελέγχου κορωνοϊού στην Ελλάδα και βοήθησε περισσότερους από 20.000 ασθενείς κατά τη διάρκεια πανδημίας! Η λειτουργία του είναι απλή: Ο χρήστης μπαίνοντας στην πλατφόρμα απαντάει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, σχετικά με τα συμπτώματα του, τις κοινωνικές επαφές του και το ιατρικό του ιστορικό και συνέχεια λαμβάνει με μια εκτίμηση του κινδύνου να έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό αλλά και την πληροφορία αν ανήκει σε κάποια ευπαθή ομάδα. Στην συνέχεια λαμβάνει εξατομικευμένες οδηγίες και εφόσον κρίνεται αυξημένου κινδύνου ή ευπαθής ομάδα, του προτείνεται η τηλεδιάσκεψη με κάποιον ιατρό της Docandu.

Η τηλεδιάσκεψη με γιατρό είναι μια επιλογή που έχει βέβαια κάθε χρήστης της εφαρμογής, εφόσον τη χρειάζεται. Ζητώντας να μιλήσει με έναν ειδικό, μπορεί να πραγματοποιήσει μια διαδικτυακή διαβούλευση μέσω απλής κλήσης, βίντεοκλήσης ή ακόμα και κειμένου, από οπουδήποτε. Τέλος, στις επιλογές του χρήστη είναι και η διατήρηση αρχείου ιατρικών δεδομένων (σε δύο γλώσσες), και η μετέπειτα διάθεσή του σε οποιονδήποτε γιατρό, οπουδήποτε στον κόσμο!

Επιστροφή στην αρχική σελίδα [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Clio Muse Tours” tab_id=”ClioMuseTours”][vc_column_text]

Clio Muse Tours… και οι ξεναγήσεις δεν ήταν ποτέ πιο εύκολες

Η Clio Muse  δημιουργεί και διαθέτει υψηλής ποιότητας ψηφιακές ακουστικές και εικονικές ξεναγήσεις για κορυφαίους προορισμούς και αξιοθέατα παγκοσμίως. Το πρόβλημα που καλύπτει είναι η έλλειψη εξατομικευμένης εμπειρίας ξενάγησης αλλά και ο συγχρωτισμός με άλλα άτομα κατά τη διάρκεια ξενάγησης σε γκρουπ. Μέσα από την ολοκληρωμένη πλατφόρμα της Clio Muse, επαγγελματίες του τουρισμού και του πολιτισμού δημιουργούν την δική τους ψηφιακή ξενάγηση ακολουθώντας την βραβευμένη μεθοδολογία αφήγησης της Clio Muse. Έπειτα, οι ξεναγήσεις διατίθενται στο τουριστικό κοινό ως αυτόνομα προϊόντα ή πακέτο με εισιτήρια εισόδου στα αντίστοιχα αξιοθέατα, μέσα από τις μεγαλύτερες εταιρείες τουρισμού (GetYourGuide, Viator, Expedia, booking.com etc.). Μέχρις στιγμής, η εφαρμογή διαθέτει περιηγήσεις σε Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Ολλανδία & Τουρκία. Το 2019, εξυπηρέτησε 50,000 ταξιδιώτες.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”TicketSeller” tab_id=”TicketSeller”][vc_column_text]

Ticketseller: Μια πλατφόρμα για όλα!

Η πλατφόρμα TicketSeller παρέχει οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια, αμέτρητες επιλογές σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και βίλες σε όλους τους προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, εκατοντάδες δραστηριότητες, μεταφορά από και προς αεροδρόμια, λιμάνια και ξενοδοχεία καθώς και ενοικίαση αυτοκινήτου στις πιο καλές τιμές στην αγορά. Η αναζήτηση και η κράτηση είναι μια εύκολη, απλή και ασφαλής διαδικασία και οι ταξιδιώτες έχουν όλες τις πληροφορίες στο email τους, άρα και στο κινητό τους, αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί να κάνουν ή να σκεφτούν τίποτα. Σύντομα, η πλατφόρμα θα προσφέρει στους ταξιδιώτες και ιατρικές υπηρεσίες, ολοκληρώνοντας το πακέτο παροχών της.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Travelmyth” tab_id=”Travelmyth”][vc_column_text]

Travelmyth: Το ξενοδοχείο των ονείρων σου, σε ένα κλικ

Η Travelmyth είναι μια μηχανή αναζήτησης, σύγκρισης τιμών και κρατήσεων ξενοδοχείων, η οποία προτείνει τα καλύτερα καταλύματα ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις εξειδικευμένες προτιμήσεις του κάθε χρήστη.

Οι αλγόριθμοι της πλατφόρμας επεξεργάζονται σύνθετες αναζητήσεις και προτείνουν τα καλύτερα ξενοδοχεία σε κάθε επισκέπτη. Η Travelmyth είναι συνδεδεμένη σε πραγματικό χρόνο με όλα τα μεγάλα sites κρατήσεων και παρουσιάζει στον χρήστη τις τιμές κάθε δωματίου για να μπορεί να τις συγκρίνει και να επιλέξει την καλύτερη προσφορά.

Επιπλέον, σε δεκάδες χιλιάδες ξενοδοχεία δίνει την επιλογή στον χρήστη να ολοκληρώσει την κράτησή του στην Travelmyth χωρίς να μεταφερθεί σε άλλο booking site. Συνολικά αυτή τη στιγμή η πλατφόρμα διαθέτει 3.210.654 ξενοδοχεία σε 54 θεματικές κατηγορίες λιγότερο ή περισσότερο εξειδικευμένες, όπως: «Πολυτελή ξενοδοχεία φιλικά προς τους σκύλους στο Ηνωμένο Βασίλειο» ή «Τα καλύτερα πολυτελή παραλιακά ξενοδοχεία στην Κρήτη».

Επιστροφή στην αρχική σελίδα [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ParkAround” tab_id=”ParkAround”][vc_column_text]

ParkAround: Το πάρκινγκ γίνεται «παιχνίδι»

To ParkAround είναι μία online υπηρεσία (www.parkaround.gr) και mobile εφαρμογή, μέσω της οποίας ο χρήστης βρίσκει χώρους στάθμευσης, συγκρίνει τιμές και κλείνει θέση parking σε λιγότερο από 1 λεπτό με αποκλειστικές εκπτώσεις έως 80%.  Με το ParkAround μπορεί κάποιος να παρκάρει σε περισσότερους από 200 χώρους στάθμευσης που βρίσκονται σε  αεροδρόμια, λιμάνια και στο κέντρο της πόλης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στους χώρους στάθμευσης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η περιοχή του Συντάγματος, του Ψυρρή και του Χαλανδρίου, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο Λάρνακας και οι τιμές ξεκινούν από 2,50 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιεί την πλατφόρμα κερδίζει πόντους, τους οποίους αργότερα μπορεί να εξαργυρώσει κερδίζοντας δωρεάν ή φθηνότερες σταθμεύσεις.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ExtraMilers” tab_id=”ExtraMilers”][vc_column_text]

ExtraMilers: Προσβάσιμος τουρισμός, επιτέλους στην Ελλάδα

Η νέα πλατφόρμα «ExtraMilers», η οποία τέθηκε πρόσφατα σε λειτουργία, φιλοδοξεί να βοηθήσει τους τουρίστες με αναπηρία να οργανώσουν με ασφάλεια τις διακοπές τους το φετινό καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα Progressive Web App, το οποίο συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός ιστότοπου και μιας εφαρμογής για κινητά, δεδομένου ότι δεν απαιτεί λήψη και είναι πάντα ενημερωμένο και άμεσα διαθέσιμο σε κινητά.

Η πλατφόρμα απευθύνεται σε ανθρώπους με προσωρινή ή μόνιμη κινητική αναπηρία, ανθρώπους με ολική τύφλωση ή μερική όραση, ανθρώπους με νοητική αναπηρία, καθώς και άτομα με γενικότερη δυσκολία στην πρόσβαση στο διαδίκτυο. Μέσω αυτής, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν δωρεάν το προσωπικό τους προφίλ και να ανακαλύψουν τις προσβάσιμες δομές και υπηρεσίες που προσφέρουν οι προορισμοί με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες και απαιτήσεις. Πρώτοι προορισμοί της πλατφόρμας για φέτος η Σύρος, η Χίος, η Ρόδος και η Μύκονος.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Safe Water Sports” tab_id=”SafeWaterSports”][vc_column_text]

Safe Water Sports: Τα πάντα για τη θάλασσα σε ένα app

Η εφαρμογή Safe Water Sports, διαθέσιμη σε desktop και mobile έκδοση για κινητά, αποτελεί δημιούργημα του ομώνυμου μη-κερδοσκοπικού σωματείου που ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 με βασικό σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας στο νερό και τα υδάτινα σπορ.

Μέσω αυτής, κάθε πολίτης μπορεί εύκολα να ενημερωθεί για όλες και μόνο τις νόμιμες επιχειρήσεις εκμίσθωσης θαλάσσιων σπορ (waterski, scuba diving, tubes, kitesurf κλπ.) που λειτουργούν σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως και τις για τις 3.350+ παραλίες με πρόσβαση, τις οποίες το ίδιο το σωματείο έχει χαρτογραφήσει από κοινού με το Λιμενικό Σώμα.

Ο χρήστης μπορεί να μάθει αν μια παραλία έχει ναυαγοσώστη, αν είναι οργανωμένη, αν υπάρχει πρόσβαση για ΑΜΕΑ και πολλές άλλες πληροφορίες. Μπορεί επίσης να ενημερωθεί για όλα τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, τις λιμενικές αρχές, τις μαρίνες και τις επιχειρήσεις εκμίσθωσης σκαφών κάθε τύπου, για αναψυχή. Η εφαρμογή καλύπτει συνολικά ένα μεγάλο εύρος πληροφοριών που σχετίζονται  έμμεσα ή άμεσα με δραστηριότητες στην θάλασσα και το νερό. Είναι διαθέσιμη σε Play Store και App Store.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα [/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/vc_column][/vc_row]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ