Συμβόλαιο 40 εκατομμυρίων+ προσφέρει η Ίντερ Μαϊάμι στον Λιονέλ Μέσι

Η Αλ Χιλάλ φέρεται να έχει φτάσει το 1 δισεκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια, ποσό που περιλαμβάνει και την υποστήριξή του -μέσω της εικόνας του- στην υποψηφιότητα της Σαουδικής Αραβίας για το Μουντιάλ του 2030 ή 2034.

Πιο μακριά από Μπαρτσελόνα και Αλ Χιλάλ ο Λιονέλ Μέσι, πιο κοντά στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέβιντ Μπέκαμ. Αυτό αναφέρουν τις τελευταίες ώρες ΜΜΕ στην Ισπανία, ιδιαίτερα στη Βαρκελώνη («Mundo Deportivo»), δείχνοντας ότι ο Λιονέλ Μεσι δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει τη Μπαρτσελόνα -όπως του έχει ζητήσει- επιλέγοντας να περάσει τον Ατλαντικό και να αγωνιστεί στο MLS.

Οι Καταλανοί φέρονται να του έχουν προσφέρει 15 εκατομμύρια ετησίως για δύο σεζόν, ενώ η Αλ Χιλάλ, σύμφωνα με αναφορές ΜΜΕ, φέρεται να έχει φτάσει το 1 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό που περιλαμβάνει και την υποστήριξή του -μέσω της εικόνας του- στην υποψηφιότητα της Σαουδικής Αραβίας για το Μουντιάλ του 2030 ή 2034.

Και η Ίντερ Μαϊάμι;

Όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής marketing registrado «το συμβόλαιο που θα πρόσφερε η αμερικανική ομάδα στον Μέσι είναι 40 εκατομμύρια ανά σεζόν, μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μέρος των κερδών από την adidas, και θα τον βοηθήσουν επίσης εάν το ήθελε στο ενδεχόμενο να αγοράσει μια φορά μία ομάδα στο αμερικανικό πρωτάθλημα, όταν ολοκληρώσει την καριέρα του σαν παίκτης, όπως συνέβη με τον Μπέκαμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ