Στα γαλανόλευκα "ντύθηκε" το Συμβούλιο της Ευρώπης

Η Ευρώπη "τίμησε" την 25η Μαρτίου και τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του 1821

H κεντρική πρόσοψη του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο φωταγωγήθηκε στα χρώματα της Ελλάδας, στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού της 25ης Μαρτίου και των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, με πρωτοβουλία του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης, πρέσβη Πάνου Μπεγλίτη και σε συνεννόηση με τη Γραμματεία του Συμβουλίου, η κεντρική πρόσοψη του Συμβουλίου της Ευρώπης φωταγωγήθηκε στα χρώματα της Ελλάδας στις 24 και 25 Μαρτίου.

Φωτογραφίες της φωταγώγησης του Συμβουλίου διαθέτει η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο σύνδεσμο: https://mycloud.coe.int/s/spxxFfZTjfJaERn (δυνατότητα χρήσης των φωτογραφιών με την ένδειξη copyright της Φωτογραφικής Υπηρεσίας του Συμβουλίου της Ευρώπης – CONSEIL DE L’EUROPE/ Direction de la Communication/ Sandro Weltin).

Τα σχόλια είναι κλειστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy