Πρόσωπα

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης είναι το πρόσωπο πίσω από το Success Story του μετασχηματισμού της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος. Κατάφερε να μετατρέψει την πιο ιστορική καπνοβιομηχανία της Ελλάδας στην πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού για τα IQOS, δίνοντας λύση στο πρόβλημα και οδηγώντας την εταιρεία σε μια Smoke Free εποχή.

TOP STORIES

Σχετικά Άρθρα

Χρήστος Χαρπαντίδης: Ο άνθρωπος πίσω από το Success Story της Παπαστράτος – Έβαλε την ιστορική καπνοβιομηχανία σε μια νέα εποχή 

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης είναι το πρόσωπο πίσω από το Success Story του μετασχηματισμού της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος. Κατάφερε να μετατρέψει την πιο ιστορική καπνοβιομηχανία της Ελλάδας στην πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού για τα IQOS, δίνοντας λύση στο πρόβλημα και οδηγώντας την εταιρεία σε μια Smoke Free εποχή.

Ανδρέας Καρταπάνης: «Ο ιατρικός τουρισμός είναι ένα προσοδοφόρο πεδίο»

Διαβάστε την συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά στο Business Voice ο Πρόεδρος Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ.

Κων. Κυριακόπουλος: Ο οραματιστής CEO, master της τεχνητής νοημοσύνης για τον τομέα της ναυτιλίας

Ο Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος είναι συνιδρυτής και CEO της DeepSea Technologies, μιας πρωτοποριακής startup που αναπτύσσει λύσεις τεχνητής νοημοσύνης για τον τομέα της ναυτιλίας.

Απόστολος Αποστολάκης: Ο Έλληνας serial entrepreneur πίσω από τα μεγαλύτερα success stories της ελληνικής Startup σκηνής

Δεν ξέρω εάν θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς καλύτερο παράδειγμα serial entrepreneur στην Ελλάδα από τον Απόστολο Αποστολάκη. Ο Έλληνας επιχειρηματίας είναι ένα από τα προβεβλημένα πρόσωπα της ελληνικής Startup σκηνής χωρίς ο ίδιος να το έχει επιδιώξει. Ωστόσο, οι επιτυχίες του μιλάνε από μόνες τους, καθώς είναι ο άνθρωπος πίσω από τα μεγαλύτερα success stories της εγχώριου οικοσυστήματος καινοτομίας, όπως το e-food, η Blueground, η Free Now, η Flexcar κ.α. Πάμε λοιπόν να δούμε πως ξεκίνησε το επιχειρηματικό ταξίδι ενός εκ των κορυφαίων επιχειρηματιών και επενδυτών της χώρας μας.

Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου: Η γυναίκα-πρότυπο του ελληνικού επιχειρείν

Δεν χωρά αμφιβολία πως στις μέρες μας έχουν γίνει μεγάλα βήματα προόδου γύρω από την γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Πέγκυ Αντωνάκου: Η γυναίκα ηγέτης της Google στην Νοτιοανατολική Ευρώπη

Το εκπαιδευτικό της ταξίδι ξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, όπου τελείωσε το τμήμα οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων. Στη συνέχεια έκανε MBA με ειδίκευση στο μάρκετινγκ στο πανεπιστήμιο του Michigan και μεταπτυχιακό στην ψυχολογία.

Αριστοτέλης Παντελιάδης: Επενδύουμε πρώτα στις υποδομές και μετά στην ανάπτυξη!

Αναμφίβολα, η πορεία ζωής του Αριστοτέλη Παντελιάδη, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΜΕΤRΟ ΑΕΒΕ μόνο ως παράδειγμα προς μίμηση δύναται να αποτιμηθεί, καθώς τα τελευταία 23 -σχεδόν- χρόνια από τη θέση του CEO της METRO ΑΕΒΕ έχει καταφέρει να προσδώσει στην λιανεμπορική, μα και χονδρεμπορική – συνάμα - αλυσίδα μια ξεχωριστή αναπτυξιακή δυναμική, αφήνοντας ανάγλυφα το στίγμα της στην εγχώρια επιχειρηματική αγορά.

Νεκτάριος Ταβερναράκης: Επανάσταση σε έρευνα και καινοτομία – Μοχλός προόδου πίσω από τα επιτεύγματα του ΙΤΕ

Ο Νεκτάριος Ταβερναράκης είναι το όνομα που ξεχωρίζει ως κινητήρια δύναμη πίσω από την πρωτοποριακή έρευνα και καινοτομία.

Βασιλική Λαζαράκου: Η πολυπράγμων οραματίστρια δείχνει το δρόμο της επιτυχίας μέσω διαφάνειας, αποφασιστικότητας και προσήλωσης στον στόχο και την καινοτομία

Η Βασιλική Λαζαράκου με οραματική νοοτροπία και βαθιά γνώση, παραμένει πάντα ένα βήμα μπροστά στον ραγδαία εξελισσόμενο χρηματοπιστωτικό χώρο, πρωτοστατώντας με προοδευτικές στρατηγικές.

Παναγιώτης Τουρναβίτης: Με καινοτομία και όραμα μετατρέπει τη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας σε οικονομική δύναμη

Ο Παναγιώτης Τουρναβίτης είναι ένας αξιοσέβαστος και καταξιωμένος ηγέτης στον τραπεζικό κλάδο, υπηρετώντας σήμερα ως Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας.

Ανδρέας Αθανασόπουλος: Το ταξίδι στον επιχειρηματικό κόσμο που μετατράπηκε σε success story – Επαναπροσδιορίζει τον ηγετικό ρόλο ενός CEO

Στον κόσμο των επιχειρήσεων, η ισχυρή ηγεσία είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία. O Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο νέος CEO του Ομίλου Olympia, διαθέτει αυτό το χαρακτηριστικό.

Prem Watsa: Ο φιλέλληνας επενδυτής που στήριξε την Ελλάδα στα δύσκολα

Ο Prem Watsa, ένας διάσημος μεγιστάνας των επιχειρήσεων, έχει επηρεάσει σημαντικά τον κόσμο των οικονομικών και έχει δείξει αμέριστη υποστήριξη στην Ελλάδα.
1 / 2012345

Εγγραφείτε

στο newsletter μας

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Τελευταία Νέα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ