Βιωσιμότητα

Η ΔΕΗ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και τη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες.

TOP STORIES

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕΗ «πρασινίζει» συνεχώς – Στόχος να καταστεί ολοκληρωμένος παίκτης

Η ΔΕΗ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και τη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες.

Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στην Τήλο: Νησί – πρότυπο στη διαχείριση αποβλήτων

Με το πιλοτικό πρόγραμμα «Just Go Zero Tilos» έχει μηδενίσει την ταφή απορριμμάτων και έχει λάβει την πιστοποίηση Zero Waste Cities.

Διεθνής Διάσκεψη για τους Ωκεανούς: Ώρα για τολμηρές δεσμεύσεις και δράση

Αυγενάκης: Στόχος μας να γίνει η Ελλάδα παγκόσμιο πρότυπο «μπλε οικονομίας»

Copernicus: Ο Μάρτιος του 2024 είναι ο δέκατος στη σειρά μήνας που είναι ο πιο καυτός που έχει καταγραφεί

Η Υπηρεσία Κλιματικής Αλλαγής Copernicus σημειώνει ακόμη ένα παγκόσμιο ρεκόρ θερμοκρασίας.

Greenpeace: 8 στους 10 πολίτες υποστηρίζουν τη μείωση πλαστικού

Πολύ μεγάλη φαίνεται να είναι η στήριξη των πολιτών για μέτρα που στοχεύουν στην απαγόρευση του πλαστικού μίας χρήσης και την προώθηση λύσεων επαναχρησιμοποίησης, σύμφωνα με νέα έρευνα της Greenpeace, σύμφωνα με την οποία 8 στους 10 πολίτες υποστηρίζουν τη μείωση της παραγωγής πλαστικού, την ώρα που η 4η συνάντηση της Διακυβερνητικής Επιτροπής Διαπραγματεύσεων της Περιβαλλοντικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (INC4) για μία Παγκόσμια Συνθήκη για τα πλαστικά πρόκειται να διεξαχθεί στην Οττάβα του Καναδά αυτόν τον μήνα.

Η μείωση των βροχοπτώσεων «απειλεί» την άρδευση σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

H ορατή μείωση των βροχοπτώσεων, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προβληματίζουν τους εμπλεκόμενους φορείς αναφορικά με την ποσότητα των νερών που θα απαιτηθούν τους καλοκαιρινούς μήνες για την άρδευση των καλλιεργήσιμων εκτάσεων στον κάμπο του Νέστου.

Ariston Romania: Δέσμευση για καινοτόμες λύσεις & βιώσιμα σπίτια

Περίπου το 35% των κτιρίων της ΕΕ είναι ηλικίας άνω των 50 ετών και σχεδόν το 75% του κτιριακού αποθέματος είναι ενεργειακά αναποτελεσματικό.

Ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στην Ρόδο για το κλίμα

Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στον ευρωπαϊκό τουρισμό σε διήμερο φόρουμ στη Ρόδο.

Στην Αθήνα η 9η Διεθνής Διάσκεψη «Our Ocean Conference» 16-17 Απριλίου

Απώτερος στόχος της Διάσκεψης είναι να προκύψουν απτές δεσμεύσεις από τους συμμετέχοντες για τους ωκεανούς και την προστασία τους, την υπεύθυνη διαχείριση των θαλάσσιων πόρων και τη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη.

IBM και EY Ελλάδος: Σύγχρονες λύσεις για ψηφιοποίηση και βιώσιμη διαχείριση επιχειρηματικών παγίων

Η ΙΒΜ και η EY Ελλάδος, σε κοινή εκδήλωση με θέμα «Sustainability as a Digital Transformation Catalyst», έθεσαν επί τάπητος τις προκλήσεις και τις λύσεις που θέτουν η κλιματική αλλαγή και η βιωσιμότητα στη διαχείριση των επιχειρηματικών παγίων στη χώρα. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των στελεχών και των παραγόντων της αγοράς για τις τελευταίες εξελίξεις στη Ψηφιακή και Βιώσιμη Διαχείριση Παγίων (Sustainable Asset Management) και η παρουσίαση των εξιδεικευμένων λύσεων της ΙΒΜ σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της EY στον κρίσιμο αυτό τομέα.

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Διαχείριση απορριμμάτων στη Λακωνία – Έργο ύψους 167 εκατ. ευρώ

Προβλέπονται 200 μόνιμες άμεσες θέσεις εργασίας, χωρίς να συνυπολογίζεται σε αυτές η τόνωση της έμμεσης απασχόλησης από τη λειτουργία του έργου στην περιοχή.

«Green is the new Black»: Η πράσινη ενέργεια είναι μια φιλική προς το περιβάλλον καινοτομία

Η πράσινη ενέργεια μπορεί εύκολα να μπει στη λίστα με τα trends της εποχής, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης και της συνειδητοποίησης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των παραδοσιακών πηγών ενέργειας και της πιεστικής ανάγκης για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Αυτή η στροφή προς τις ανανεώσιμες και βιώσιμες πηγές ενέργειας σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή στις συλλογικές προσπάθειες για την οικοδόμηση ενός καθαρότερου, πιο πράσινου μέλλοντος.
1 / 9012345

Εγγραφείτε

στο newsletter μας

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Τελευταία Νέα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ