Digital Transformation

Η πλατφόρμα «Digital Gateway for Tax» της KPMG ανεβάζει τον πήχη παγκοσμίως στις φορολογικές υπηρεσίες με τη χρήση της δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης.

TOP STORIES

Σχετικά Άρθρα

Η «Digital Gateway for Tax» της KPMG ενισχύεται με χρήση GenAI

Η πλατφόρμα «Digital Gateway for Tax» της KPMG ενισχύεται με τη χρήση GenAI

Η πλατφόρμα «Digital Gateway for Tax» της KPMG ανεβάζει τον πήχη παγκοσμίως στις φορολογικές υπηρεσίες με τη χρήση της δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης.

«Τεράστιο κομμάτι» της κρατικής χρηματοδότησης για την αναβάθμιση των data centers

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, τόνισε πως εκτός από τον σταθερό προσανατολισμό στην αναβάθμιση του ρυθμιστικού πλάνου, ένα τεράστιο κομμάτι της κρατικής χρηματοδότησης αξιοποιείται για την αναβάθμιση των data centers.

Όμιλος ΤΙΤΑΝ και ReGeneration Academy προσφέρουν εκπαίδευση στο Data Engineering

Το Data Engineering αποτελεί τη νέα θεματική της πρωτοβουλίας ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Powered by TITAN. Η ακαδημία, που έχουν δημιουργήσει από κοινού Όμιλος ΤΙΤΑΝ και ReGeneration, και υλοποιείται φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στοχεύει στην καλλιέργεια ψηφιακών δεξιοτήτων που αποτελούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την αγορά εργασίας.   Η ακαδημία θα εκπαιδεύσει νέες και […]

Η Schneider Electric ξεχώρισε τη Metro AEBE και Controline SA στα Sustainability Impact Awards

Η Schneider Electric ξεχώρισε τη Metro AEBE και την Controline SA στα Sustainability Impact Awards 2023

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ενεργειακής διαχείρισης και του αυτοματισμού, διοργάνωσε τα βραβεία Sustainability Impact Awards 2023, καθώς αναγνωρίζει τα επιτεύγματα, τις επιτυχίες και τις προσπάθειες βιωσιμότητας των συνεργατών της. Στη φετινή διοργάνωση, τις βασικές υποψηφιότητες της χώρας αποτέλεσαν οι εταιρείες METRO AEBE και CONTROLINE SA.
mAIgov

Δ. Παπαστεργίου: Το mAIgov δέχεται 6.000 ερωτήσεις την ημέρα

Το mAIgov, ο νέος ψηφιακός βοηθός του gov.gr που χρησιμοποιεί τη τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει βοήθεια στους πολίτες της χώρας, υπολογίζεται πως δέχεται περίπου 6.000 ερωτήσεις ημερισίως. Ο βοηθός, που ξεκίνησε να λειτουργεί στις 12 Δεκεμβρίου 2023, απότελεί την πρώτη η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στην ελληνική δημόσια διοίκηση.
BEYOND 2024: Η κορυφαία έκθεση για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

BEYOND 2024: Η κορυφαία έκθεση για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

Η BEYOND 2024, ο απολύτως εξειδικευμένος προορισμός για την ενημέρωση των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών σχετικά με τις υπηρεσίες Μηχανογράφησης και Software, Cloud Services, Κυβερνοασφάλειας και Data Centers, διοργανώνεται στο διάστημα 25-27 Απριλίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Hurricane Electric συνεργάζεται με την Lancom και ανοίγει PoP στη Θεσσαλονίκη

Ο επιχειρηματικός κολοσσός παγκόσμιας εμβέλειας «Hurricane Electric» θα δημιουργήσει δεύτερο σημείο παρουσίας του (PoP) στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, εκκινώντας σχετική συνεργασία με τη «Lancom», πάροχο υπηρεσιών κέντρων δεδομένων, υπολογιστικού νέφους και τηλεπικοινωνιών. Το δεύτερο PoP της Hurricane θα βρίσκεται στο κέντρο δεδομένων «Balkan Gate Thessaloniki», δίνοντας πληθώρα νέων επιλογών συνδεσιμότητας και πρόσβαση στο εκτεταμένο δίκτυο της Hurricane.
Cosmote e-Value

Η Cosmote e-Value στη διεθνή λίστα «World’s Most Ethical Companies»

H Cosmote e-Value βρέθηκε για πρώτη φορά στη διεθνή λίστα World’s Most Ethical Companies του Ethisphere Institute, ως αναγνώριση των επιδόσεων και της δέσμευσής της στην επιχειρηματική ηθική, συμμόρφωση και ακεραιότητα. Η Cosmote E-Value αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις πέντε εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Contact Center στον κόσμο, που συμπεριλαμβάνονται στη φετινή λίστα του Ινστιτούτου. Για το 2024, η λίστα περιλαμβάνει 136 οργανισμούς από 20 χώρες και 44 κλάδους της οικονομίας.

Ο Παπαστεργίου τονίζει πως μέσα στην επόμενη διετία «θα αλλάξει άρδην η ζωή μας με διείσδυση της ευρυζωνικότητας»

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, δήλωσε ότι μέσα στο 2024 η κατάσταση σε σχέση με τη διείσδυση της ευρυζωνικότητας στη ζωή των πολιτών αλλάζει άρδην, με τις επενδύσεις παρόχων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών να αναμένεται να ξεπεράσουν την επόμενη διετία τα τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ.
DOTSOFT

Η DOTSOFT μετατρέπει τη Λαμία σε έξυπνη πόλη

Η εταιρεία DOTSOFT ανέλαβε το έργο «Προμήθεια συστημάτων έξυπνης ενημέρωσης, περιήγησης και καταμέτρησης επισκεπτών της περιοχής παρέμβασης» της Πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Λαμίας», η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».
Epsilon Net

Καθαρά κέρδη 20 εκατ. ευρώ η Epsilon Net, γεμάτο ταμείο και σπουδαίες προοπτικές

Σημαντική αύξηση στο σύνολο των οικονομικών μεγεθών του σημείωσε ο Όμιλος Εταιριών Epsilon Net κατά το 2023, υλοποιώντας με συνέπεια το επιχειρηματικό του πλάνο και αποδεικνύοντάς την ηγετική του θέση στον τομέα του Business Software στην ελληνική αγορά. Στρατηγικός στόχος της διοίκησης του Ομίλου παραμένει η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών all in one solution, η συνεχής διεύρυνση του μεριδίου αγοράς και η επίτευξη υψηλών επιδόσεων τελικής κερδοφορίας.

Νέα ψηφιακή εποχή για την ΑΑΔΕ με το myAADEapp

Το myAADEapp προσφέρει τις ψηφιακές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ σε πολίτες και επιχειρήσεις ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκονται, μέσα από το κινητό τους, λειτουργώντας επιπλέον σαν φορολογική ατζέντα, που ενημερώνει για τις φορολογικές τους υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα τους επιτρέπει να κατεβάζουν και να αποθηκεύουν χρήσιμα έγγραφα.
1 / 6512345

Εγγραφείτε

στο newsletter μας

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Τελευταία Νέα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ