Συνεντεύξεις

Έχει αλλάξει ο τρόπος διακίνησης των εμπορευμάτων, έχει αυξηθεί ο κίνδυνος, έχουν αλλάξει οι ναυτιλιακές ρότες.

TOP STORIES

Σχετικά Άρθρα

Πάνος Φασουλής: «Η ελληνική ναυτιλία είναι η μεγαλύτερη και ισχυρότερη βιομηχανία της χώρας μας»

Έχει αλλάξει ο τρόπος διακίνησης των εμπορευμάτων, έχει αυξηθεί ο κίνδυνος, έχουν αλλάξει οι ναυτιλιακές ρότες.

Αρμόδιος Γιαννίδης: Η Vitex στην ηγετική θέση της αγοράς χρωμάτων με καινοτομία, ομαδικότητα και κέφι

Η Vitex τράβηξε τα βλέμματα όλων, πριν λίγο καιρό, όταν «σάρωσε» τα βραβεία στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ FORWARD.

Χειροποίητα κοσμήματα: Ένας «ανεκτίμητος» θησαυρός

Η Αγγελική Κουστουμπάρδη μιλάει στη Business Voice και εξηγεί όλες τις προκλήσεις που αντιμετώπισε ξεκινώντας μία επιχείρηση χειροποίητων κοσμημάτων από το μηδέν.

Γεωργία Χουγιαζού – Βloom Bloom: Όταν το χόμπι γίνεται μια επιτυχημένη επιχείρηση

Η Γεωργία Χουγιαζού ίδρυσε την Βloom Bloom με απώτερο στόχο να ασχοληθεί με αυτό που αγαπάει, που δεν είναι άλλο από τα προϊόντα περιποίησης σώματος. Η εξέλιξη της επιχείρησης παραγωγής σαπουνιών και αρωματικών προϊόντων είχε εξαιρετική πορεία και αυτό δείχνει ότι η αποφασιστικότητα και η δημιουργικότητα είναι δύο βασικά στοιχεία επιτυχίας.

Άνθιμος Αμανατίδης: Πυξίδα μας, η βιώσιμη ανάπτυξη και η εξωστρέφεια για την ΕΥΑΘ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ Α.Ε.), Άνθιμος Αμανατίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Business Voice, δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, πως τα αδιαμφισβήτητα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εγχώριας παραγόμενης καθαρής ενέργειας έναντι όλων των άλλων διαθέσιμων εισαγόμενων επιλογών, γίνονται όλο και πιο εμφανή. Επισήμανε πως πυξίδα της εταιρίας είναι η βιώσιμη ανάπτυξη και η εξωστρέφεια.

Ανδρέας Καρταπάνης: «Ο ιατρικός τουρισμός είναι ένα προσοδοφόρο πεδίο»

Διαβάστε την συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά στο Business Voice ο Πρόεδρος Διευθύνων Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ.

Ο Σπύρος Σαββίδης μιλάει για τις «έξυπνες» επενδύσεις στα ακίνητα

Ο Σπύρος Σαββίδης είναι founder της εταιρείας Bien, που προσφέρει καινοτόμες λύσεις σε ιδιώτες, μηχανικούς και επενδυτές για να εξελίξουν το τρόπο επένδυσης σε ακίνητα. Μιλώντας στη Business Voice εξηγεί τι είναι το μοντέλο κοινοπρακτικών επενδύσεων και ποιες είναι οι καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες ακινήτων. Το υψηλό κόστος επένδυσης, η περίπλοκη διαχείριση ακινήτων και χιλιάδες μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά για την επιτυχία. Η Bien έχει αποστολή να κάνει αυτές τις επενδύσεις πιο προσιτές, σε όλους όσοι ονειρεύονται να αξιοποιήσουν τα κεφαλαία τους μέσω του Real Estate.

Νάσος Γερακάρης: «Βασικός στόχος της Hydrofarm Kalamata είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας φρέσκων προϊόντων»

Ο Νάσος Γερακάρης, ιδρυτής της Hydrofarm Kalamata, είναι πρωτοπόρος στον τομέα της Αειφορικής Γεωργίας. Με βαθιά αφοσίωση στην προώθηση της Υδροπονικής Καλλιέργειας και της Βιώσιμης Γεωργίας, καταφέρνει με τον τρόπο του να ξεχωρίζει από την παραδοσιακή καλλιέργεια. Η εμπειρία του στον τομέα της Γεωπονίας και της Αειφορικής Ανάπτυξης, αποτελούν την κινητήρια δύναμη πίσω από την αποστολή της Hydrofarm Kalamata για καινοτόμες λύσεις στη γεωργία, που σέβονται το περιβάλλον και παρέχουν υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Ο υφυπουργός Υγείας Δ. Βαρτζόπουλος στο Govnews.gr: «Φακελάκι… τέλος!»

Υφυπουργός Υγείας και βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης. Ψυχίατρος, ειδικευμένος στην Ψυχιατρική και την Ψυχοθεραπεία στις Πανεπιστημιακές Κλινικές Βόννης και Κολωνίας και διδάκτωρ Πανεπιστημίου Βόννης, επιστημονικός συνεργάτης Πανεπιστημιακών Κλινικών του ΑΠΘ για σειρά ετών. O Δημήτρης Βαρτζόπουλος έχει ένα βιογραφικό που δικαιολογεί απόλυτα τη θέση του υφυπουργού Υγείας. Ασχολήθηκε με τον φοιτητικό συνδικαλισμό, υπήρξε Γραμματέας Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ , στην Νομαρχιακή ΟΝΝΕΔ και ανέλαβε θέσεις ευθύνης σε όλα τα επίπεδα οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Γ. Ψαριανός: «Δεν ανήκω στη ΝΔ αλλά στηρίζω Μητσοτάκη»

Χειμαρρώδης και αυθεντικός μιλάει στο govnews.gr μεταξύ άλλων για τους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη, για το πολιτικό μέλλον ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς και για τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες.

Νικόλας Χαραλάμπους: “Τα υδροπλάνα της Hellenic Seaplanes υπόσχονται άνετες και ασφαλείς πτήσεις”

Η Hellenic Seaplanes του Νικόλα Χαραλάμπους έχει επενδύσει σε 20 υδατοδρόμια, κατασκευάζοντας τις χερσαίες και υδάτινες εγκαταστάσεις τους, αλλά και τις υποστηρικτικές υποδομές των υδροπλάνων της. Στα προσεχή σχέδιά είναι η δημιουργία ακόμα 70 υδατοδρομίων σε ολόκληρη τη χώρα, με στόχο να ενωθεί η ενδοχώρα με τις παραθαλάσσιες, τις παραλίμνιες περιοχές και τα χιλιάδες μικρά και μεγάλα νησιά της Ελλάδας, όπως μας εκμυστηρεύεται ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Χαραλάμπους.

Βασίλης Ζούπας (Woli): «Στόχος μας είναι και η επιμόρφωση, η εκπαίδευση των παιδιών»

Η Woli, η εταιρεία που δημιούργησε πρώτο ψηφιακό πορτοφόλι για παιδιά και εφήβους ήταν ανάμεσα στους νικητές των Startupper Awards 2023, καθώς αναδείχθηκε "Kids Friendly Startup" της χρονιάς. Με αφορμή τη διάκριση αυτή, ο Co-founder και CEO της Woli, Bασίλης Ζούπας, μίλησε στο Startupper MAG για τις εντυπώσεις που του άφησαν τα Startupper Awards, καθώς και για τα σχέδια της εταιρείας για το μέλλον.
1 / 2312345

Εγγραφείτε

στο newsletter μας

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Τελευταία Νέα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ