Business Stories

Η Fortinet, παρέχοντας σταθερά προηγμένες λύσεις στον τομέα της κυβερνο-ασφάλειας, υπερασπίστηκε επάξια τον τίτλο της ως ο παγκόσμιος ηγέτης της βιομηχανίας, καθώς διακρίθηκε σε 3 κατηγορίες του Gartner Magic Quadrant για Δίκτυο (LAN και Wireless LAN), SD-WAN και Network Firewall.

TOP STORIES

Σχετικά Άρθρα

Ακόμα μια μεγάλη διάκριση της Fortinet στον τομέα της κυβερνο-ασφάλειας

Η Fortinet, παρέχοντας σταθερά προηγμένες λύσεις στον τομέα της κυβερνο-ασφάλειας, υπερασπίστηκε επάξια τον τίτλο της ως ο παγκόσμιος ηγέτης της βιομηχανίας, καθώς διακρίθηκε σε 3 κατηγορίες του Gartner Magic Quadrant για Δίκτυο (LAN και Wireless LAN), SD-WAN και Network Firewall.

Το διεθνούς βεληνεκούς Monocle εξερευνά το πρωτότυπο «10ΑΜ Apotheke» της Αθήνας

Το περιοδικό Μonocle έχει φιλοξενήσει στις σελίδες του  ουκ ολίγες φορές άρθρα για την Ελλάδα και ειδικότερα για την Αθήνα. Αυτή τη φορά επιλέγει να περιπλανηθεί στα σοκάκια του κέντρου και στο υπόγειο μιας παλιάς πολυκατοικίας στο Γκάζι, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, για να συναντήσει το 10AM Apotheke και την Εύα Παπαδάκη, την κρητικιά εμπνεύστρια και ιδιοκτήτρια αυτού του πρωτότυπου concept store. Η ιδέα για το Apotheke (όπως είναι συνήθως γνωστό) γεννήθηκε στο υπόγειο του κτιρίου πριν από επτά χρόνια. Η Εύα Παπαδάκη έχοντας ως κατευθυντήρια γραμμή το μινιμαλισμό θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής σ’ αυτό το ιστορικό κτίριο.

Optasia: Η παγκόσμια ηγέτιδα του fintech που έχει τη βάση της στην Ελλάδα

Η προσέλκυση ξένων επενδύσεων βρίσκεται σταθερά στους βασικούς οικονομικούς στόχους της χώρας μας εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Ωστόσο, ήδη υπάρχουν μεγάλες ξένες εταιρείες που όχι μόνο δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, αλλά μάλιστα την έχουν θέσει και ως κέντρο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων, για τις οποίες ίσως δεν συζητάμε όσο θα έπρεπε. Μία τέτοια περίπτωση είναι και η Optasia, πολυεθνική εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του fintech παγκοσμίως και έχει το επιχειρηματικό κέντρο να βρίσκεται στην Αθήνα.

Οι New York Times «σέρνουν» στα δικαστήρια τη Microsoft

Η διεθνούς κύρους εφημερίδα New York Times κινείται νομικά κατά της Microsoft και της OpenAI.

Η FREENOW και η Karhoo συνεργάζονται στις υπηρεσίες μετακίνησης για ταξιδιώτες σε όλη την Ευρώπη

Η FREENOW, το Super App Μετακίνησης στην Ευρώπη και η Karhoo, μια παγκόσμια πλατφόρμα B2B για ολοκληρωμένη κινητικότητα, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους. Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών στοχεύει να κάνει τα ιδιωτικά και επαγγελματικά ταξίδια ακόμα πιο αποτελεσματικά, βελτιώνοντας την προσβασιμότητα στις υπηρεσίες μετακίνησης.

Οι τεχνολογικές προβλέψεις της Kyndryl για το 2024: Ολοκλήρωση, αποτελεσματικότητα και αυτοματοποίηση

Η Kyndryl, ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών υποδομής πληροφορικής στον κόσμο, γιόρτασε πρόσφατα τη δεύτερη επέτειό της ως ανεξάρτητη, εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρεία.

EOT Κάτω Χωρών: Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στο Β2Β roadshow «Around the World»

Τιμώμενη χώρα (Host Country) ήταν η Ελλάδα στο B2B roadshow «Around the World», που διοργάνωσε η εταιρεία Aviareps στις 21, 22 και 23 Νοεμβρίου, στο Άμερσφορτ της Ολλανδίας, στην Αμβέρσα του Βελγίου και στο Λουξεμβούργο, αντίστοιχα.

Η Eurolife FFH παρουσίασε ένα πρωτοποριακό εργαλείο μάρκετινγκ και πωλήσεων, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στις πιο πρόσφατες και σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες και τάσεις οργάνωσε η Salesforce, η κορυφαία εταιρεία CRM λογισμικού παγκοσμίως, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο οποίο είχε συμμετοχή η Eurolife FFH.

Συνεργασία του instacar με την Big Blue Data Academy

To instacar, η πρώτη πλήρως ψηφιακή υπηρεσία μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα, συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Big Blue Data Academy, για τη δημιουργία ενός πραγματικού project ανάλυσης και αξιοποίησης δεδομένων, με στόχο την ενίσχυση των δεξιοτήτων των σπουδαστών της ακαδημίας στο Data Science. 

Flip: Δυναμική είσοδος στην ελληνική αγορά – Επαναπροσδιορίζει τον όρο των refurbished προϊόντων τεχνολογίας

Σε μια εποχή που επιτάσσει τη βιωσιμότητα και τη περιβαλλοντική συνείδηση, νεοσύστατες επιχειρήσεις όπως η Flip πρωτοστατούν στην προώθηση της κυκλικής οικονομίας.

DOTSOFT: Η ελληνική καινοτομία στα καλύτερά της – Μεταμορφώνει τις έξυπνες πόλεις

Η DOTSOFT έχει αναδειχθεί ως πρωτοπόρος εταιρεία πληροφορικής με μακρά τεχνογνωσία και εμπειρία στην ανάπτυξη και υποστήριξη σύνθετων έργων πληροφορικής, διευρύνοντας τα όρια και επαναπροσδιορίζοντας τι είναι δυνατό.

Ο όμιλος webhotelier | primalres διοργανώνει το πρώτο Travel Tech Forum με κορυφαίους διεθνείς ομιλητές

Ο όμιλος webhotelier | primalres, ηγέτης στη διάθεση προηγμένων τεχνολογιών στον χώρο του τουρισμού, πρωτοπορεί με τη διοργάνωση του πρώτου ετήσιου Forum Ταξιδιωτικής Τεχνολογίας στην Ελλάδα που στόχο έχει να συμβάλλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων του κλάδου της Φιλοξενίας. 
1 / 5412345

Εγγραφείτε

στο newsletter μας

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ MAILBOX ΣΑΣ!

Τελευταία Νέα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ