Μαρινόπουλος: Αναπληρωτής γενικός διευθυντής ο Γιώργος Βογιατζάκης

Τη θέση του αναπληρωτή γενικού διευθυντή της Μαρινόπουλος για Ελλάδα, Αλβανία και FYROM, αναλαμβάνει ο Γιώργος Βογιατζάκης, μέχρι σήμερα διευθυντής ανάπτυξης και δημοσίων σχέσεων της εταιρείας.

 Στις νέες διοικητικές ευθύνες του κ. Γ. Βογιατζάκη περιλαμβάνονται η διεύθυνση συντονισμού υπερμάρκετ, σουπερμάρκετ, convenience stores, franchise, supply chain & logistics, ανάπτυξης δικτύου, ανθρωπινού δυναμικού, IT, δημοσίων σχέσεων και ασφάλειας.

Ο κ. Γιώργος Βογιατζάκης έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο “Ruhr University” στο Bochum της Γερμανίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1979 στην Kleider Werke. Το 1986 εντάχθηκε στην εταιρεία Shell Hellas, από όπου αποχώρησε το 2000 κατέχοντας τη θέση διευθυντή ανάπτυξης δικτύου Ελλάδος, Ιταλίας και Τουρκίας για τη Shell Europe. Στη συνέχεια διετέλεσε Διευθυντής Ανάπτυξης στη McDonalds Hellas και από το 2003 αποτελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Μαρινόπουλος, διατηρώντας τη θέση του διευθυντή ανάπτυξης, δημοσίων σχέσεων, franchise, supply & logistics και convenience stores της εταιρείας.

Τελευταία Νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ