Και στις ΗΠΑ εξαπλώνεται η Chillbox

Εκτός Ευρώπης επεκτείνεται η Chillbox στοχεύοντας στην αγορά των ΗΠΑ. Η ανάπτυξη του δικτύου της εταιρείας στην εν λόγω αγορά θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της στρατηγικής συμφωνίας με την Lymell Holdings LLC, η οποία απέκτησε το αποκλειστικό δικαίωμα master franchise για το άνοιγμα 100 καταστημάτων chillbox για τη συγκεκριμένη αγορά, σε βάθος τετραετίας.

Η προετοιμασία να έχει ξεκινήσει για τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Ήδη το τρέχον διάστημα, στελέχη της Lymell έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης και επιλογής franchisees που θα ενδιαφέρονταν να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη του δικτύου της εταιρείας στις ΗΠΑ.

Η συμφωνία αυτή έρχεται σε συνέχεια της γρήγορης εξάπλωσης της Chillbox στην υψηλών απαιτήσεων ευρωπαϊκή αγορά και της πρόσφατης δημιουργίας καταστημάτων σε Αυστρία και Ουγγαρία, αποτέλεσμα της οποίας είναι σήμερα η Chillbox να διατηρεί παρουσία σε 72 σημεία11 χωρών.

Το δίκτυο καταστημάτων chillbox είναι το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων frozen yogurt στην Ελλάδα με 55 σημεία σε λειτουργία αυτή την χρονική στιγμή.

Στο εξωτερικό, το δίκτυο καταστημάτων chillbox διατηρεί παρουσία στις αγορές, της Αγγλίας (1 κατάστημα), της Αυστρίας (1 κατάστημα), του Βελγίου (1 κατάστημα), της Γαλλίας (1 κατάστημα), της Ολλανδίας (1 κατάστημα), της Ουγγαρίας (1 κατάστημα), της Σουηδίας (4 καταστήματα), της Βουλγαρίας (4 καταστήματα), της Κύπρου (2 καταστήματα), και της ΠΓΔΜ (1 κατάστημα).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ