Το μεγαλύτερο fashion party γιόρτασε τα 13 του χρόνια στην Αθήνα

Ένα νέο αίμα σχεδιαστών, jewels designer και καλλιτεχνών ήρθε να ταράξει τα νερά και να δώσει μια νέα πνοή στον κόσμο του Ελληνικού Fashion.

Το FASHION ROOM SERVICE, ένα μοναδικό event που αναδεικνύει νέα ελληνικά brands και designers, γιόρτασέ τα 13 χρόνια του υπό τη διοργάνωση του περιοδικού Ozon, στο κέντρο της Αθήνας.

Την εκδήλωση φιλοξένησε φέτος, για πρώτη φορά το Radisson Blu Park Hotel που εδρεύει απέναντί από το Πεδίον του Άρεως, στον 4 όροφο.

Ως παραβρισκόμενη περιηγήθηκα στον χώρο και είχα την  ευκαιρία να δω από κοντά τις νέες συλλογές, να γνωρίσω δημιουργούς και σχεδιαστές και να ανταλλάξω απόψεις, εμβαθύνοντας στον κόσμο αρκετά δυναμικών και ανερχόμενων ελληνικών fashion brand.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 20 Ελληνικές εταιρείες διαφορετικών ταυτοτήτων όπως το AIKI DIOUNOT, 4TAILORS, DEKAPAZ, SΦΙΝX, ΦΑΟS, LE PLOU, A.KJAERBEDE , ΠΟSSITIVE ΘINKING, LYXNARI JEWELS, AMALTHEA και άλλοι, μαζί με ένα νέο δημιουργό να παρουσιάζεται στο ειδικά σχεδιασμένο δωμάτιο TALENT ROOM.

Ιδιαίτερη εντύπωση μου προκάλεσαν οι εκθέσεις των ΠΟSSITIVE ΘINKING και τον 4TAILORS . Οι πρώτοι, με αρκετά θετική ενέργεια, χαμόγελα και πρωτοπόρα οπτική διακόσμησης ( με πράσινα neon φωτισμό και urban διάθεση) παρουσίαζαν την χειμερινή και την νέα καλοκαιρινή collection τους. Η 4TAILORS από την άλλη, με μία πιο ρομαντική, παιχνιδιάρικη  και γεμάτη μπαλόνια διακόσμηση ξύπναγε τον ποιο girly κομμάτι του εαυτού σου.

Και πώς να μην εντυπωσιαστείς άλλωστε όταν βρίσκεσαι σε έναν χώρο  που παντρεύει την τέχνη και την μόδα;  

Ως λάτρεις του κοσμήματος βρήκα μοναδικές δημιουργίες στα rooms των LYXNARI JEWELS και SΦΙΝX. Η μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και επεξεργασμένων μετάλλων είναι ικανά να καλύψουν όλα τα γούστα. Τα κοσμήματα αυτά συνδυάζουν την κομψότητα και την αξία του χειροποίητου με την αισθητική και την ομορφιά.

 χειροποίητα κοσμήματα της εταιρείας LYXNARI JEWELS

Τα γυαλιά ηλίου ΦΑΟS, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά με μεταλλικές λεπτομέρειες 18 καρατιών, vintage διάθεση και φακούς από τα διεθνώς αναγνωρισμένα εργοστάσια της Carl Zeiss Vision σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή με μοντέρνα διάθεση.

Στο τέλος της βραδιάς, δεν θα μπορούσε να λείπει και το φημισμένο fashion party . Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτήν την φορά, το art & fashion crowd της πόλης μετά την βόλτα στα δωμάτια έδινε ραντεβού στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου για ένα αξέχαστο και διασκεδαστικό  Rooftop Party, γεμάτο κέφι, χορό και δροσερά cocktail .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ