Η Schneider Electric κυκλοφορεί τους Νέους Ελεγκτές Modicon M173 Optimized

Η καινοτόμα σειρά ελεγκτών συμβάλλει στην αναβάθμιση της απόδοσης, της ευελιξίας και της διασύνδεσης των μηχανημάτων HVAC και άντλησης

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας σειράς ελεγκτών Modicon M173 Optimized. Αυτή η καινοτόμα σειρά ελεγκτών συμβάλλει στην αναβάθμιση της απόδοσης, της ευελιξίας και της διασύνδεσης των μηχανημάτων HVAC και άντλησης.

Οι λογικοί ελεγκτές Modicon M171/M172/M173 και το δωρεάν λογισμικό προγραμματισμού τους, EcoStruxure Machine Expert – HVAC, είναι σχεδιασμένοι για εφαρμογές HVAC και άντλησης. Αποτελούν ένα πλήρες, ισχυρό αλλά και ευέλικτο σύστημα ελέγχου, το οποίο μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στα δημοφιλέστερα Συστήματα Διαχείρισης Κτιρίου (BMS), παρέχοντας προκαθορισμένες λειτουργίες υψηλής ενεργειακής απόδοσης.

Οι νέοι βελτιστοποιημένοι λογικοί ελεγκτές Modicon M173O σχεδιάστηκαν ειδικά για απλές και συμπαγείς μηχανές που απαιτούν αυξημένες δυνατότητες διασύνδεσης. Με εφαρμογές όπως αντλίες θερμότητας με έως και 2 κυκλώματα, θαλάμους ψύξης και boiler, αυτοί οι ελεγκτές είναι σχεδιασμένοι για να ανταποκρίνονται σε απαιτήσεις υψηλής απόδοσης και αποτελεσματικότητας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

• 22 ενσωματωμένα I/O, υποστηρίζονται έως 78 I/O μέσω μονάδων επέκτασης.
• Έκδοση με ή χωρίς ενσωματωμένη οθόνη.
• Προγραμματίζεται με το δωρεάν λογισμικό EcoStruxure Machine Expert – HVAC.
• Διατίθεται και σε έκδοση με εξόδους ρελέ solid-state.
• Συμβατό με τις μονάδες επέκτασης TM172E**R, τις έγχρωμες οθόνες αφής TM172DC και τις μονάδες ελέγχου βαλβίδων (EEV) TM172EVEV και TM171VEVM4.
• Μέσω των μονάδων επικοινωνίας TM171A ενσωματώνεται σε δίκτυα BACnet MS/TP ή IP, Modbus SL, Modbus TCP, LonWorks, Profibus και CAN.
• Συμβατό με τις μονάδες ασφαλούς διασύνδεσης TM172SI (IIoT Secure Interface).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ