Η Lloyd Shoes εξαγοράστηκε από την Arklyz τής The Athlete’s Foot

Η εταιρεία θα στηρίξει τη Lloyd στην ανάπτυξή της στους τομείς της χοντρικής, των omnichannel υπηρεσιών και την διανομή σε παγκόσμιο επίπεδο

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, η εταιρεία Arklyz, έκανε μία κίνηση ορόσημο: ολοκλήρωσε την εξαγορά της Lloyd Shoes, ενός premium γερμανικού brand υποδημάτων. Πρόκειται για μία στρατηγική της Arklyz (στην οποία ανήκει η The Athlete’s Foot) η οποία διαθέτει ένα portfolio που ενισχύει τη θέση της στην παγκόσμια αγορά αθλητικών & lifestyle ειδών.

Η Arklyz θα στηρίξει τη Lloyd στην ανάπτυξη της εταιρείας στους τομείς της χοντρικής πώλησης, των omnichannel υπηρεσιών και την διανομή σε παγκόσμιο επίπεδο, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Η Arklyz δραστηριοποιείται στον χώρο των αθλητικών και lifestyle ειδών, με καθετοποιημένη παρουσία που εκτείνεται στη διαχείριση και διανομή δημοφιλών εμπορικών σημάτων, το λιανεμπόριο & το e-commerce, καθώς και την παραγωγή. «Λειτουργώντας υπό την ομπρέλα της Arklyz, η Athlete’s Foot Ελλάδας δυναμώνει όλο και περισσότερο τόσο στις προτάσεις της σε επίπεδο brand portfolio και γκάμας προϊόντων, όσο και στις δομές και λειτουργίες της. Αποκτούμε πρόσβαση σε νέα συστήματα και τεχνογνωσία που μας καθιστά ικανούς να εφαρμόζουμε μια πελατοκεντρική προσέγγιση και να βελτιώνουμε όλο και περισσότερο την εξυπηρέτηση που παρέχουμε στον σύγχρονο καταναλωτή», είπε ο Νίκος Καρακόιδας, Γενικός Διευθυντής και Country Lead στη The Athlete’s Foot Greece.

Ο Param Singh, ιδιοκτήτης και CEO της Arklyz AG «είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ταλαντούχα ομάδα της Lloyd και ανυπομονούμε να φέρουμε νέα ενέργεια στο brand, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και δεξιοτεχνίας για τα οποία είναι γνωστό. Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε τη Lloyd σε ένα ελκυστικό lifestyle brand παγκοσμίως».

Η The Athlete’s Foot Ελλάδας, που βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία της Arklyz εδώ και έναν χρόνο, σημειώνει αξιόλογη ανάπτυξη, προσφέροντας όλο και περισσότερα high end και premium προϊόντα σε athleisure και street fashion ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Τελευταία Νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ