Η GE HealthCare διοργάνωσε δύο εκδηλώσεις για τους μηχανικούς βιοϊατρικής τεχνολογίας

Το BioGEnce απευθύνεται σε μηχανικούς βιοϊατρικής τεχνολογίας, με σκοπό την ενημέρωσή τους και την εξοικείωσή τους με τις σύγχρονες τεχνολογίες και εξελίξεις
Η GE HealthCare διοργάνωσε δύο εκδηλώσεις για τους μηχανικούς βιοϊατρικής τεχνολογίας

Η GE HealthCare διοργάνωσε το BioGEnce, στις 30-31 Μαΐου, στην Αθήνα και στις 6-7 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ενημερωτικές εκδηλώσεις με επίκεντρο την βιοϊατρική τεχνολογία, οι οποίες  πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και συγκέντρωσαν περισσότερους από 120 συμμετέχοντες από όλη τη χώρα.

Το BioGEnce απευθύνεται σε μηχανικούς βιοϊατρικής τεχνολογίας, με σκοπό την ενημέρωσή τους και την εξοικείωσή τους με τις σύγχρονες τεχνολογίες και εξελίξεις στην ιατρική απεικόνιση και με τις  υπηρεσίες διαχείρισης ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παρουσιάσεις, από εξειδικευμένο προσωπικό της GE HealthCare, ιατρικών μηχανημάτων αιχμής και νέων τεχνολογιών με έμφαση στην χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης για την  αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση της τεχνολογίας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία εποικοδομητική εκπαιδευτική εκδήλωση, μία μοναδική ευκαιρία ανταλλαγής γνώσεων και βέλτιστων πρακτικών.

«Είμαι ενθουσιασμένη που συμμετείχα στο BioGEnce, το οποίο παρείχε πολύτιμες γνώσεις για τις εξελίξεις στη βιοϊατρική τεχνολογία», σημείωσε η Αγγελική Παύλου, Προϊσταμένη Βιοϊατρικής Τεχνολογίας Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

«Η θεματολογία του σεμιναρίου ήταν συστηματικά οργανωμένη, στοχευμένη σε καίρια θέματα των καταιγιστικών εξελίξεων στον τομέα της βιοϊατρικής τεχνολογίας. Η παρουσίαση του εξοπλισμού ήταν πλήρης, αναλυτική και ταυτόχρονα πολυδιάστατη. Οι υψηλά καταρτισμένοι ομιλητές ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των συμμετεχόντων και συνέβαλλαν στην διεύρυνση των γνώσεων τους. Η όλη διοργάνωση ήταν υποδειγματική», είπε ο Γεράσιμος Τίτιλας, Προϊστάμενος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του κ. Σπυρίδωνα Γκίκα, Προέδρου και Γενικού διευθυντή της GE HealthCare Ελλάδας & Κύπρου, ενώ ακολούθησαν ομιλίες με ειδικά θέματα όπως Γενικοί Ακτινολογικοί Υπέρηχοι, Μαστογραφία – Automated Breast Ultrasound (ABUS), Ακτινολογικά Συστήματα, Αξονική Τομογραφία, Πυρηνική Ιατρική, Μαγνητική Τομογραφία, Ψηφιακές Λύσεις & Τεχνική Υποστήριξη, Απομακρυσμένες Υπηρεσίες και Τεχνική Εκπαίδευση, Επεκτασιμότητα, Αναβαθμισιμότητα και Βιωσιμότητα της Ιατρικής Τεχνολογίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίσαμε περισσότερους από εκατό μηχανικούς βιοϊατρικής τεχνολογίας και σχετικούς επαγγελματίες από όλη τη χώρα στο BioGEnce», δήλωσε ο κ. Σπυρίδων Γκίκας. «Αυτή η εκδήλωση αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες σχετικά με τις νέες τάσεις στην ιατρική απεικόνιση, την ανάπτυξη τεχνολογίας με βάση την καινοτομία αλλά και τις σύγχρονες υπηρεσίες υποστήριξης με στόχο μια ολοκληρωμένη διαχείριση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού».

Τελευταία Νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ