Τι περιμένουμε από το σημερινό event της Apple; Πώς θα είναι το νέο iPhone και το νέο iPad

Το νέο, μικρό και οικονομικό iPhone, αλλά και το ανανεωμένο iPad Air αναμένεται να παρουσιάσει στο σημερινό event της η Apple.

Το νέο iPhone SE θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το iPhone 6 (κάμερα 8 Megapixel, επεξεργαστή A8 και μνήμη RAM 1Gb) όμως θα είναι πολύ πιο μικρό, καθώς η οθόνη του θα είναι 4 ιντσών, όπως ήταν π.χ. το iPhone 4.

Εκτός από το νέο iPhone 5SE η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και το νέο iPad Air, το οποίο αναμένεται να έχει ηχεία και στις τέσσερις γωνίες του, συσκευής καθώς και υποδοχή νέας τεχνολογίας για ευκολότερη σύνδεση με οθόνες υψηλής ανάλυσης.

Η Apple αναμένεται τέλος να παρουσιάσει ένα νέο iPad Pro με οθόνη 9,7 ιντσών για να έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης με το iPad Air 2, ενώ είναι πιθανόν να παρουσιάσει κάποια νέα Mac.

Δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί στο ίδιο event και μια νέα έκδοση του κινητού λειτουργικού συστήματος iOS, γνωστό ως iOS 9.3. Αν το iOS 9.3 beta που διατίθεται σήμερα σε προγραμματιστές είναι ενδεικτικό, τότε το νέο λειτουργικό σύστημα θα χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη ασφάλεια στην εφαρμογή Notes, καθώς κι από μια λειτουργία Night Shift που καθιστά ευκολότερο το να κοιτάς μια συσκευή iOS τη νύχτα.

Ίσως υπάρξουν μικρές αναβαθμίσεις στα OS X και tvOS της Apple, τα οποία τρέχουν με την τελευταία γενιά Apple TV.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ