Βγήκε από την ΜΕΘ ο 18χρονος «Ξύπνησε και μου είπε, μαμά συγνώμη» – «Ζει από θαύμα»

Κρίσιμα τα πρώτα 24ωρα μετά το χειρουργείο.

Ο 18χρονος έχει βγει από την ΜΕΘ και νοσηλεύεται σε απλή κλίνη. Οι πιο επικίνδυνες μαχαιριές ήταν στο στομάχι, όπου έχει δύο τραύματα από το μαχαίρι, εκ των οποίων το ένα έκοψε την αορτή. Οι γιατροί έκαναν λόγο για δολοφονικά χτυπήματα.
Σύμφωνα με την μητέρα του που μίλησε στον Alpha, ο 18χρονος καθόταν με τους φίλους του σε ένα πεζούλι και δύο ανήλικοι τους προσέγγισαν αρχικά ρωτώντας τους να έχουν τσιγάρο. Στη συνέχεια, ο ένας δράστης είπε στον γιο της να του δώσει το κινητό και την τσάντα του, ενώ ο δεύτερος τον πήρε πιο εκεί με την απειλή μαχαιριού.
«Ο γιος μου αντιστάθηκε και τον μαχαίρωσε. Στην αρχή τον χτύπησε στο λαιμό, αλλά δεν ήταν βαθύ. Μετά τον μαχαίρωσε στο στομάχι, όπου χτύπησε αορτή». Ανέφερε, πως το τραύμα είναι διαμπερές και είχε αρκετή αιμορραγία, γι’ αυτό και θα παραμείνει υπό παρακολούθηση, καθώς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Ωστόσο, βγήκε από τη ΜΕΘ και έχει μεταφερθεί σε απλή κλίνη. «Εύχομαι όλα να πάνε καλά με το παιδί μου», λέει η μητέρα και ξεσπά σε κλάματα.«Μου ήρθε τρέλα… και μέχρι να δω το παιδί να βγαίνει από το χειρουργείο… Είναι τραγικό.» συμπλήρωσε. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι πριν δυο χρόνια του είχαν πάλι επιτεθεί κοντά στο Σύνταγμα, αλλά τότε δεν τον έβλαψαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ