Με πλούσια λίστα πολυτελών έργων στη Μύκονο ο τοπογράφος που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό

Το όνομά του συνδέθηκε με τις μεγαλύτερες δουλειές πολεοδομικής φύσεως τα τελευταία 24 χρόνια

Ο Παναγιώτης Στάθης είναι το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας, η οποία έγινε το πρωί στο Ν. Ψυχικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος ασκούσε το επάγγελμα του τοπογράφου στο νησί της Μυκόνου για πολλά χρόνια.

Ο τοπογράφος, που εκτελέστηκε με πάνω από 10 σφαίρες, ήταν γνωστός στα ελληνικά νησιά, όπως την Ίο, την Σέριφο, την Πάρο και την Αντίπαρο.

Η δολοφονία στην Οδό 25ης Μαρτίου στο Ν. Ψυχικό έγινε ενώ το θύμα βρισκόταν εντός ενός οχήματος Ι.Χ., όταν ο δράστης άνοιξε πυρ με πολυβόλο. Το θύμα φέρεται να διατηρούσε μετοχές σε τεχνική εταιρεία, ενώ το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο δολοφονήθηκε άνηκε στον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Με δεδομένο το γεγονός ότι το θύμα διέθετε λευκό ποινικό μητρώο και δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, οι ερευνητές της ΕΛΑΣ αναζητούν απαντήσεις στο παρελθόν του και συγκεκριμένα στις επαγγελματικές δραστηριότητές του στα νησιά των Κυκλάδων, και κυρίως στη Μύκονο.

Ειδικότερα, στο «νησί των ανέμων» το όνομά του συνδέθηκε με τις μεγαλύτερες δουλειές πολεοδομικής φύσεως, τα τελευταία τουλάχιστον 24 χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ασχοληθεί και με το χωροταξικό του νησιού το 2005 και ήταν κουμπάρος με εργολάβο του νησιού.

Τόσο στη Μύκονο όσο και στη Ίο φέρεται να έχει αγοράσει εκτάσεις και είχε φτιάξει βίλες σε συνεργασία με άλλους εργολάβους. Παράλληλα, είχε αναλάβει πρότζεκτ γνωστού επιχειρηματία του real estate.

Το θύμα της επίθεσης είχε «ανοιχτεί» και στο εξωτερικό, αφού φέρεται να έκλεινε δουλειές σε γειτονικές χώρες, όπως η Ρουμανία.

Τελευταία Νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ